Bicicleta electrica Hecht Prime White, schimbator shimano
Bicicleta electrica Hecht Prime White, schimbator shimano

Bicicleta electrica Hecht Prime White, schimbator shimano

Bicicleta electrica urbana HECHT PRIME este o bicicleta fiabila, conceputa pentru utilizarea de zi cu zi in oras si in mediul rural. Cadrul de jos permite montarea si demontarea usoara.

Motorul electric cu comutare automata ajuta semnificativ la pedalare. De asemenea, puteti merge in sus, fara cel mai mic efort. In acelasi timp, controlul este la fel de ușor ca cu o bicicleta obisnuita.

Asistenta este activata printr-o singura apasare de buton, iar de orice altceva se ocupa electronica.

Motorul incepe sa ajute doar cand incepi sa pedalezi, de indata ce te opresti, motorul se opreste.

Asa ca chiar si seniorii pot conduce bicicleta fara probleme.

HECHTPRIMEWHITE
In stoc furnizor
5.600,00 lei
Cu TVA

 

Caracteristici:

Bicicletă electrică de oraș HECHT PRIME.
Baterie Li-ion 36 V / 10,4 Ah.
Motor 250 W. Roți 26",
greutate 25,2 kg.
Cadru din aluminiu.

Avantaje:

    Schimbator Shimano
    Tektro v-brakes
    suport față și spate
    cadru joase pentru montare usoara
    lumina frontala
    capac de lanț
    Autonomie cu asistență motor electric până la 60 km

Este ideal pentru călătoriile zilnice la serviciu, pentru cumpărături, vizite, dar și pentru ieșirile prin zonă. Folosind butoanele de pe ghidonul din stânga, poți seta 5 niveluri în care motorul te va ajuta, sau să oprești complet asistența.

Cu asistență, nu este nicio problemă să urci cu ușurință un deal, pe care vor transpira chiar și cei mai îndârjiți sportivi. Este echipat cu un coș spațios în fața ghidonului și un suport. Sub suport se află o baterie modernă Li-ion, cu care bicicleta poate parcurge până la 60 km cu o singură încărcare. Funcționarea e-bike-ului în sine este ușoară. Totul este controlat de trei butoane de pe ghidonul din stânga.

Porniți sau opriți bicicleta electrică apăsând lung butonul M; apăsând scurt acest buton, puteți comuta informațiile afișate pe afișaj. Utilizați butoanele plus/minus (+/–) pentru a seta intensitatea asistenței în cinci pași. O funcție interesantă este asistentul de mers. Prin apăsarea lungă a butonului minus (–), după două secunde bicicleta trece în modul de asistență la mers și începe să se miște singură la o viteză de aproximativ 6 km/h. Cu siguranță veți folosi această funcție, de exemplu, dacă împingeți bicicleta pe un deal abrupt.

Asistentul de mers este activat numai dacă țineți apăsat butonul minus (–). Odată ce eliberați butonul, roata se oprește imediat. Bateria Li-ion are o capacitate de 10,4 Ah la o tensiune de 36 V. De la o descărcare completă, bateria se încarcă complet cu încărcătorul furnizat (parte din livrare) în aproximativ 5 ore. Puterea motorului este de 250 W.

Viteza maximă a bicicletei cu asistență este de 25 km/h, după atingerea acestei viteze asistența este deconectată și reactivată automat imediat ce viteza scade sub 25 km/h. Bicicleta îndeplinește astfel condițiile de funcționare pe drumuri date de reglementările legale aplicabile pentru Republica Cehă și majoritatea celorlalte țări din UE. de îndată ce viteza scade sub 25 km/h.

Bicicleta îndeplinește astfel condițiile de funcționare pe drumuri date de reglementările legale aplicabile pentru Republica Cehă și majoritatea celorlalte țări din UE. de îndată ce viteza scade sub 25 km/h. Bicicleta îndeplinește astfel condițiile de funcționare pe drumuri date de reglementările legale aplicabile pentru Republica Cehă și majoritatea celorlalte țări din UE.

Raza de acțiune a bicicletei cu asistență la o singură încărcare este de aproximativ 60 km. Desigur, este posibil să folosiți bicicleta cu asistența oprită, dar este necesar să țineți cont de faptul că motorul integrat cu angrenaje în butucul spate oferă o ușoară rezistență la deplasare.

Cei care au probleme de sănătate sau nu sunt siguri de starea lor de fitness se vor bucura în sfârșit de excursii și de ciclism. În comparație cu o bicicletă clasică, o bicicletă electrică are avantajul că nu obosești în timp ce o mergi - o poți merge la serviciu sau la școală fără să transpirați pe drum. Bicicleta electrică HECHT PRIME va deveni ajutorul dumneavoastră atât atunci când conduceți prin oraș, cât și când călătoriți la serviciu, școală sau în excursii în natură.

Nu aveți nevoie de permis de conducere pentru a conduce o bicicletă electrică.

Alimentare
Acumulator
Putere
250 W
Articole sportive - in aer liber
Biciclete electrice
Greutate maxima
120 kg
Viteza maxima
25 km/h
555 Produse
Nici o recenzie momentan
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.