Pompa apa curata de suprafata DRK 2DK-20
Pompa apa curata de suprafata DRK 2DK-20

Pompa apa curata de suprafata DRK 2DK-20

Pompa de apa, de suprafata, cupru 2DK-20, este proiectata pentru suctia apei curate si lichide non-corozive.

Aceasta pompa de suprafata este ideala pentru irigatii prin picurare si aspersie, captare apa din lacuri, rauri, fantani sau pentru diverse utilizari industriale.

Poate fi folosita atat pentru casa cat si gradina, si poate fi utilizata la temperaturile mediului ambiant de maxim 40°C, iar temperatura apei sa nu depaseasca 35°C.

2DK-20
In stoc furnizor
525,00 lei
Cu TVA 1-2 zile

 

Pe scara larga pentru irigatii gradina, terenuri agricole, alimentare cu apa la cladiri inalte, pepiniere de flori, nave etc sau pentru alimentarea cu apa a imobilelor individuale rezidentiale, udarea gradinilor, asigurarea functionarii masinilor de spalat automate, boilerelor electrice, centralelor pe gaze cu doua circuite, puturilor, bazinelor naturale cu apa. La adancimea maxima, amorsarea apei depinde de distanta orizontala de la put sau fantana pana la pompa.

Cel mai important element atunci cand vrem sa alegem o pompa de apa de suprafata se refera la cunoasterea adancimii de aspiratie. La o aspiratie de maxim 7 metri se foloseste o pompa centrifugala de suprafata.

Trebuie sa avem in vedere traseul de alimentare pana la consumatori(atat pe orizontala cat si pe verticala).

In principiu pentru a pompa apa la 10 metri pe verticala(10 metri inaltime coloana apa) avem nevoie teoretic de 1 bar presiune. Astfel, daca fisa tehnica a pompei mentioneaza faptul ca are o inaltime de refulare maxima de 20 metri acest lucru inseamna ca pompa dezvolta o presiune maxima de 5 bari (atentie: debitul de apa la aceasta inaltime maxima va fi practic zero).

Tensiune nominala 220V-50Hz

Putere motor 1.5 kW / 2.0 HP

Rotatie motor 2850 rot/min

Curent motor 9.44 A

Inaltime maxima (m) 20

Debit maxim (l/h) 36000

Adancime maxima (m) 8

Intrare/Iesire 2"x2"

Bobinaj cupru

Dimensiune 350/180/200

Tip Apa curata

Articole Gradinarit
Pompe de suprafata
Alimentare
Electric 230v
Putere
1100 W
Debit
36 mc/h - 600 l/min
Tip utilizare
Apa curata
Adancime absortie
8 m
Inaltime refulare
20 m
10 Produse
Nici o recenzie momentan
Product added to wishlist