POLITICA DE RETUR

RETUR IN 14 ZILE

Nu ti se potriveste produsul livrat sau pur si simplu nu iti place? Nu-i nicio problema.

Poti returna fara griji in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului avand posibilitatea sa alegi un alt produs sau banii inapoi conform OUG 34/2014!

Constul transportului nu este GRATUIT, iar suma inapoiata cumparatorului va fi egala cu suma produselor facturate fara transport.

INLOCUIRE PRODUS

Comanda plasata care contine schimbul cu un alt produs, nu va beneficia de transportul gratuit. 

Costul transportului Tur si Retur nu este GRATUIT, iar inlocuirea produsului cu un alt produs, trebuie sa aiba o valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului returnat.

PRODUS CU DEFECTE SAU PRODUS ERONAT

Livrare produs defect sau altul decat cel comandat?

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H de la primirea coletului printr-un email la comenzi@matcris-utilaje.ro, pentru a remedia aceasta neplacere, prin inlocuirea sau rambursarea banilor, iar toate taxele de transport vor fi suportate integral de www.matcris-utilaje.ro

PASI DE URMAT:

1. Inainte sa expediati coletul va rugam sa ne trimiteti un mail la comenzi@matcris-utilaje.ro in care sa ne informati cu privire la tipul de retur solicitat.

2. Ambalati produsul in ambalajul original corespunzator, pentru a ne asigura ca acesta ajunge intr-o stare buna la noi.

3. Trimiteti cu firma de curierat agreata si stabilita de comun acord cu noi

NOTA GENERALA RETUR:

Pentru comenzile platite cu Cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile lucratoare de la acceptarea/receptionarea returului.

Pentru comenzile platite cu Ramburs, returnarea banilor se face prin transfer bancar in maxim 14 zile lucratoare de la acceptarea/receptionarea returului si primirea datelor bancare corecte.

Ne rezervam dreptul pentru clienti cu colete neridicate, sa onoram comenzile urmatoare numai cu plata in avans.

Multumim

Echipa www.matcris-utilaje.ro

Product added to wishlist